Bust a move

Hallo!

Tänke börja med att berätta lite om gårdagen.
Vi sov ganska länge igår faktiskt, ända till tolv haha. När vi väl hade vaknat till så åkte älsklingen iväg och handlade medans jag var hemma och städade lite smått. När han väl var hemma så tog vi det bara lugnt och kollade på tv. Sen vid 6 tiden så började vi grilla encotré med lök och champinjoner. Till det gjorde vi bakpotatis med vitlökssmör och en sallad med fetaost och parmesanost i. Det blev riktigt gott faktiskt!
Efter att ha suttit på balkongen i någon timma så gick vi in och myste ner oss i soffan och sätte på Jumanji.
Haha tycker faktiskt fortfarande att det är bra. Älsklingen somnade i soffan efter halva filmen så jag fick väcka honom så vi kunde lägga oss i sängen.

Nu sitter jag här framför datorn och har skit tråkigt, så funderar på att gå och diska eller göra något annat vettigt.
Älsklingen ska jobba över lite idag med så det känns som att det kommer bli en låång dag för mig.
Nej nu ska jag diska!
Bye bye!

Memories.

Finns många roliga, fina & jobbiga minnen till denna låten.
Jag fastnade för denna låten precis när jag och Kenny hade börjat prata med varandra, sjukt hur minnen ältar sig fast i låtar..


Kan ju erkänna att jag tycker den är ganska keff nu jämfört med vad jag tyckte då, haha :)

Oh no, you didn't!

Hallo!

Hände en jävla massa igår, helst inget jag vill skriva här.
Började med att det blev jobbigt hemma hos en viss person, som kändes lite väl för på, efter det så hände en as tragisk grej som blir svår att glömma i första taget. Sen senare på kvällen blev det en felringning och det slutade som det gjorde. Älskar att personen som skickade sms skrev att jag och kenny var fjortisar, HAHA. Patetiskt och dumt sagt när du själv bara är typ 15 bast och något mindre mogen.

Iallfall så vaknade vi upp vid 10 och klädde på oss snabbt och stack iväg till coop för att handla mat, tårta, ballonger och andra grejer för michaels födelsedagskalas. Vi stressar hem till christer fort och börjar fixa iordning. Efter det så har det varit full rulle med barnen. Nu är vi äntligen hemma och tar det lungt. Chico är helt slut efter allt bus med bamse. Vi hann ner till vattnet en snabbis också, så att chico och bamse fick bada. Dock var inte chico lika på att simma som förra gången men i slutet så kom han igång.

Nu ska jag ut och sätta mig på balkongen och slappna av efter all stress.
Bye Bye!

Jag älskar dig något enormt hjärtat! <3

Strawberry swing

Hejsan hallo!

Idag har varit en lugn dag, jag har inte gjort alls mycket förutom att diska.
Kom precis ut ur duchen och snart ska vi ner till pizzerian och käka lite och ta någon öl.
Skriver lite mer när jag kommer hem igen.

Ett kort från igår

Peace

Pengar i fickan

Hejsan hallo!

Nu har jag städat färdigt och akvariet får bli imorgon istället faktiskt. Lat, JA!
Iallfall så har älsklingens bror en sjukt bra plan angånende en viss grej och den är jävligt genomtänkt. Jag hoppas verkligen den blir av och att så många som möjligt är på. Iallfall så sitter jag och söker jobb just nu, börjar ju ruttna på att sitta hemma hela dagarna och dessutom hade det ju varit gött med extra klirr i kassan. Men nu ska jag sätta mig på balkongen och avnjuta en öl med min älskling.

Chico ligger btw helt däckad i fotöljen.


Peace

Städning på G!

Hallo!

Vaknade upp idag och var skit seg, men det blir det ändring på snart.
Ska börja städa snart och sen ska vi rengöra sköldpaddornas akvarie när älsklingen kommer hem.
Ska sälja eller skänka bort dom nu för vi orkar inte ha kvar dom längre. Det är inte våra skölpaddor egentligen utan älsklingens lillebrors. Men han får inte ha kvar dom hemma så nu får det bli som det blir.

Jaja, nu ska jag sätta igång med städningen så bye bye!

Long day!

Hejsan hallo!

Vi slapp att åka till akuten igår även fast sjukvårdsupplysningen insisterade. Dock var hans hand ännu mer uppsvullen när vi vaknade imorses och det hade gått upp en bit på armen. Men nu har det lagt sig lite och han mår bra.

Iallfall så var Kenny hemma från jobbet idag eftersom som han aldrig hade kunnat jobba med den handen. Så vid fem tiden bestämmde vi oss för att åka tåg till Märsta och fika med kennys kompis. Dålig ide, för jag tror aldrig att jag tänker sätta min fot i Märsta igen, värsta bonnahålan. Äckliga hillbilly killar som raggade på mig när kenny var inne och handlade cigg. Sen skulle Kenny springa till bolaget som stänger 7, men då har idioterna stängt en halvtimma tidigare än dom skulle. Resan hem var illa den med, så nu är jag bara glad att vi äntligen är hemma igen!
Juste, det var värsta knarkar kärringen på bussen med, hon var så äckligt väck och satt och prata med sig själv och prata om att negrer var äckliga osv. Sen helt plötsligt fick hon upp ögonen för kenny och började ragga på honom och höll på som fan, iallafall läskig och äcklig kärring.

Nu ska jag lägga mig med älsklingen och kolla på solsidan.

Natti Natti!

Rollercoaster

Hallo!
Snacka om skitdag!
Började med att jag har sovit skit och vaknat till och från i natt. Senare under dagen så går C's bil sönder och Kenny och C blir fast i Alby. Under tiden när dom väntar på skjuss så blir Kenny getingstucken. På toppen av det så är han allergisk emot det och nu sitter han med en super uppsvullen hand och det blir inte bättre. I värsta fall får vi  åka upp till akuten. Så jag hoppas verkligen att det avtar nu och att det verkligen inte blir värre, men det ser inte ljust ut tyvärr.

Annars har dagen varit väldigt lugn, vädret har ju varit till och från, ena stunden är det strålande solsken och andra spöregnar det. Så jag och chico har bara myst i soffan och kollat på tv. Sen gick vi ner till affären och då duggade det lite och chico blev lite små blöt, och när vi väl kom hem så fick han som vanligt värsta bullefnattet och rejsade runt i hela lägenheten.

Nu ska jag gå ut och röka och hoppas på det bästa!

Peace
RSS 2.0