Vill ha!

Lite utav alla grejerna jag just nu vill köpa till Emmie. Det är roligare att köpa kläder till henne än till sig själv, haha!






Tvättdag

Hallo!

Idag är det tvätt dag, kan tala om att det inte är lite tvätt att ta hand om, haha!
Förövrigt var tåg och bussresan hem igår rena helvetet. Emmie gallskrek på bussen, hon var så äckligt övertrött att ingenting passade, tillslut somnade hon av ren utmattning! När vi väl var hemma igen så vaknade hon och var super glad, haha! Hon somnade vid kvart över 9 och det gjorde jag med! Snacka om att det tar på krafterna att ha en övertrött bebis som gallskriker konstant i 1 timma! Stor eloge till alla mammor som har bebisar med kolik!!

Jag bjuder på en bild, sleten mamma med flötigt hår, världens utväxt och gårdagens smink!


Dec. 10, 2012

Hejsan hallå!

I helgen hände det inte så mycket!
Vi var iväg och köpte gran i lördags och det är väl det enda speciella som har hänt :)

Idag tog Kenny faktiskt ledigt från jobbet och vi bestämde oss för att åka till Glenn. Nu sitter jag här och väntar på att dom ska komma hem från affären. Vi ska laga lite mat och bara ta det lugnt. Men nu kom dom hem så nu får vi ta tag i maten :) btw så är Chico och Freja grymt lugna med varandra nu. Inget bus så fort dom ser varandra, känns skönt att träningen har gjort nytta :)










Soffmys

Vaccinationen igår gick bra, det gjorde dock ont i mamma hjärtat när hon grät och skrek som hon aldrig gjort förr. Hon somnade strax efter och vaknade vid 7. Hon var sig själv en liten stund men efter 10 minuter så fick hon jätte ont och började gråta hysteriskt, efter en timma så stog jag inte ut av att hon hade så ont så hon fick en alvedon. En kvart senare så lugnade hon ner sig och hon somnade vid 9. Natten har varit precis som vanligt och nu har hon inte ont utan är bara lite varm, men igen feber. Nu sitter jag och dricker mitt älskade kaffe och Emmie sitter i babysittern och myser med ninisen (snutten). Kommer ihåg när jag var gravid och inte fick dricka så mycket kaffe som jag ville, fattar inte hur jag stog ut, haha! Det är mycket jag saknar från att vara gravid. Jag saknar förlossningen med, nog för att det gjorde ont men det var en sån häftig upplevelse, dessutom så var min förlossning ganska lätt! Stackars älskling fick typ inte röra mig, jag blev inte arg men jag var så inne i mig själv och värkarna så jag var knappt kontaktbar i vissa lägen, haha. Ja, det är verkligen en upplevelse! Ska försöka skriva en förlossningsberättelse i helgen faktiskt. Kan vara kul och ha om något år då man kanske inte minns den lika bra. Nej nu ska jag fortsätta surpla på mitt kaffe och kolla på tv!

3 månaders vaccin.

Om en liten stund beger vi oss iväg för att ta 3 månaders vaccin till lillan.
Jag tror jag är mer nojjig än vad hon kommer vara ledsen, haha jag är så fjantig!
Hoppas på att hon inte får allt för ont eller får feber. 
Igår var det snöstorm och klass 2 varning här, stackars chico fick en snabb promenad på 10 minuter innan Kenny kom hem från jobbet. Men han klarade sig fin fint ändå. Han var inte alls glad att komma ut i det vädret ändå, haha!

Nu ligger Emmie och sussar sött i babysitter så känns lite dumt att behöva väcka henne, men hon kommer säkert somna om i bilen igen :)
Näe nu ska vi börja göra oss iordning så vi kommer iväg i tid!
Uppdaterar senare om hur det har gått. 
Pusselipuss

Tänk om...

Ja, helgen har varit omtumlande.
Det är så sjukt, tänk om det hade varit du istället. Tycker så synd om G och finner inga ord!
Men är så glad att du klarade dig för du hade lika väl också kunnat bli skuren... 
Jävla svin det finns asså! 
Bilden kan tala för sig själv.
(Dock har dom skrivit massa fel, tex så var det natten till lördagen och han fick sy minst 70 stygn.)
 
 
RSS 2.0