Helgen

Hejsan hallå!
Helgen har gått lite väl för fort, trots en gnällig tjej som både håller på och få tänder och är i en utvecklingsfas. Finns inget som duger och man känner sig ganska hjälplös. Jag själv blir helt utmattad och somnar strax efter skruttan, haha!
I fredags var vi iväg och månads handlade grejer till Emmie, tex blöjor och ersättning. Senare på kvällen grillade vi fläskfile och till det hade vi potatisklyftor och mozzarella sallad! blev verkligen super gott!
Igår bar vi nere på stan och åt McDonalds, emmie fick smaka lite på äpple under tiden vi åt, det var tydligen mycket godare att suga på en äppelbit själv än att smaka på den i unamin :) Jag köpte fortsättningen på boken jag läser nu, den var på rea och hon i kassan råkade dra 50 procent en gång till på boken så jag fick den för 40kr haha! Senare var vi bara hemma och myste och vi åt samma sak som i fredags, tråkiga jag vet, men det var så gott, haha! Vi köpte Per Morbergs röd vin och testade men jag tyckte inte det var något speciellt faktiskt!

Idag ska jag bara ta det lugnt och diska lite, sen blir det soffläge med kaffe och läsa nya boken :) Om Emmie tillåter dvs ;)












Uttråkad tjej.se




gäsp & godmorgon

Från en trött mamma!

Jag bestämde att lägga Emmie lite tidigare igår och hon somnade ungefär kvart i 8. Sen vakna hon vid 12 för mat, efter det har hon bara bökat i sängen. Hon bestämde att kl 3 på natten skulle vi starta dagen. Nej tyckte jag och fick henne somna om strax efter 4! Hon fortsätte sova oroligt och startade dagen halv 6... Hon brukar somna 9, äta vid 1 och vakna för dagen kl 6, så det var nog bara en tillfällighet att hon krånglade i natt.

Iallafall så ska jag sätta mig och pimpla kaffe nu, så fort hon somnar ska jag börja diska. Senare under dagen blir det nog väldigt lugnt! Kanske ska sy färdigt lite grejer om damen tillåter ;)

Har ju helt och hållet glömt av och säga att vagnen har kommit! är suuuper nöjd, Emmie också för den delen :) finns två nackdelar med den, dämpningen går inte att jämföra med liggvagnen och korgen under är suuper liten, så ska man handla får man ta med väska. Men annars älskar jag den!



















Strålande väder & ett strålande humör!

Hejsan hallå! 


Här är det glada humöret delux! 
Emmie sitter brevid mig här vid datorn och leker i sin stol medans jag dricker kaffe och äter lax! 
Snart blir det en sväng till rastgården och släppa chico lite, så himla tråkigt att han inte lyssnar så fort han ser vilt, annars hade det fått blivit skogen :) Senare står lite disk och plock på schemat! 
Jag börjar bli sjukt otålig på vagnen nu, även fast hon har varit lugn dom senaste gångerna i vagnen så märker man att hon inte trivs och vill se mer, dessutom börjar hon bli för lång, haha! 
På onsdags blir det 6 månaders koll hos läkaren på bvc! Tiden har verkligen sprungit iväg, att skruttan blir 6 månader på söndag är svårt att förstå! Känns som om det vore igår dom la henne på mitt bröst för första gången! Nu är hon en riktig vilde och springer runt i gåstolen och jollrar glatt! Min älskade lilla skrutt!
I lördags var jag och Emmie i skärholmen och träffade Lina och söta lilla Angel! Hon hade växt jätte mycket sen vi sågs förra gången. Vi gick runt och kollade i affärer och tog en fika. Under fika stunden satt Emmie i barnstolen och kvittrade på med alla som gick förbi, haha! Hon låter verkligen som en fågel när hon får till det där ljudet! Det var iallafall jätte trevligt och vi har bestämt att så fort snön försvinner så blir det att träffas betydligt oftare. 

I April åker jag och Emmie ner till Borås och hälsar på mamma och åker till ullared, stackars mamma som tycker vi bor för långt bort och vill träffa Emmie hela tiden. Hon får iallafall nöjet att prata med henne i telefon varje dag! 
Men nu ska jag och min älskade skruttis pruttis busa vidare så hon inte börjar bli sur att jag sitter här och degar framför datorn, haha! 
Bilder från när mamma & Eddie var här :)
 
 
 
RSS 2.0