Up all night

Juste Blink 182 har ju släppt en ny låt: Up all night.
Kan inte riktigt ta ställning till låten. Har ju varit ett fan av Blink sen jag var 13 bast, men jag vet inte riktigt om jag tycker om denna låten. Låtar brukar ju bli bättre ju längre man lyssnar på dom men denna sätter sig inte riktigt på hjärnan. Dom har ändrat sitt sound lite och jag tycker inte om det, dom gamla låtarna är så sjukt mycket bättre.
Anyway, här är den!

Dammit

Hejsan hallå!

Har varit skit kass på att uppdatera och jag har väl egentligen inga ursäkter men tappade lusten ett litet tag.
Iallfall så har det väl hänt en hel del.. Bland annat så har vi äntligen kastrerat chico. Tänker skriva ett litet eget inlägg om det senare :)

Älsklingen har fått halsfluss och såklart kommer ju jag med bli smittad. Räcker ju bara att någon säger halsfluss och jag blir smittad. Funderar på att ta en snack med läkaren på vårdcentralen om en eventuell operation. Är grymt trött på att vara så lätt emottaglig på halsfluss :P

Våra Grannar = JÄVLA PACK!
Kan ju också berätta att vi har fått problem med våra grannar som bor över oss. Dom har alltid varit lugna osv. Men för typ 2-3 veckor sedan vaknade jag av att det var ett jävla liv ute på parkeringen och när jag kollar ut är det ungefär 10 pers som står där och pratar hög som fan, lite senare gick dom in i trapputgången och bökade. Trodde att dom skulle ha ett jävla släktkalas eller något men efter att dom har stannat däruppe i 1 vecka så börjar man ju förstå att alla dom personerna har flyttat in dit. Iallafall så går det inte att sova om nätterna för att dom skriker, flyttar möbler, ungarna röjer osv klockan 1 på natten, WTF liksom?! Dessutom så hänger dom sin tvätt på balkongräcket så att vattnet droppar på våran soffa och blommorna. Nu är våra blommor tvär döda pga av tvättmedlet som antagligen finns kvar i kläderna. Visst att jag har blivit irriterad, men jag har skitit i det tills förra veckan.
På Tisdagen satt jag i soffan och kollade på tv medans älsklingen satt och spelade på datorn. Chico satt ute på balkongen i soffan och kollade ut som vanligt. Jag brukar slänga en blick åt Chico ibland bara för att kolla vad han gör och just då ser jag att en fet spottloska landar på chicos huvud från balkongen ovanför. Då rann verkligen bägaren över och älsklingen sprang och upp och fick cprycket på dom. Dom bad om ursäkt osv, vad fan gör det för jävla skillnad?! Spottar dom någonsin på våran hund igen så lovar jag att det inte kommer sluta lyckligt nästa gång asså.
Förra veckan på Fredagen hände ännu en grej, våran vänn var över och vi satt och drack lite.
Älsklingen och Chico gick ut på balkongen en liten stund och sätte sig, vad händer då? Jo, ungefär 2 liter vatten rann ner på våran balkong. Klart som fan man blir förbannad så efter ett massa jidder så ringde vi störningsjouren. Efter det har det varit hyfsat lugnt men dom började röja igår natt igen. Om dom inte lägger ner snart så kommer jag antagligen ringa hyresvärden och klaga fett, för det första stör dom mitt i natten, för det andra har dom spottat på min hund och flinat åt det och för det tredje är dom för många i lägenheten. Om det inte händer något drastiskt snart så flyttar vi... JÄVLA PACK!

så nu har jag fått skriva av mig om våra jävla grannar. Kommer skriva lite mer positivare inlägg nästa gång, men var bara tvungen att få lätta på hjärtat lite.. :)
Men nu ska jag sätta igång och städa!

Bye Bye!

Fredag

PARTY!
RSS 2.0